Avothea Venetiaans Bal

Het wordt een dansfeest, gemaskerd en in de fijnste kostumering, zoals traditioneel in Venetië, maar langs de eigen Gentse wateren. Professioneel dansleraar Lieven Baert begeleidt uw eerste stappen in de renaissancedans. Livemuziek en getalenteerde artiesten nemen u verder mee. Gracieus bewegen, zien en gezien worden, genieten.

Waar & Wanneer

Oude Vismijn Gent - Zaterdag 6 oktober 2018

Locatie & Parking

Het Venetiaans Bal vindt plaats in de prachtige danszaal van de Oude Vismijn te Gent. Het is een prachtig gebouw in het centrum van Gent, vlak aan het Gravensteen. Hier kan u op kaart de locatie van het Venetiaans Bal vinden.

Het Venetiaans Bal vindt plaats in de Oude Vismijn, centrum Gent. In deze parkings zal u zeker een parkeerplaats vinden. Alle voorgestelde parkings bevinden zich op vijf minuten wandelen van de Oude Vismijn. Als u op onderstaande afbeeldingen klikt, wordt u herleid naar de voorgestelde routes.

Oude Vismijn
Parking Ramen P8
Parking Vrijdagmarkt P1
Parking Sint-Michiels P7

Dresscode

Op het Venetiaans Bal is iedereen sierlijk en historisch gekleed. Van Renaissance tot Sissi. Hoewel historische kledij dragen niet verplicht is, is het toch aangeraden om zo een unieke en onvergetelijke ervaring te hebben.

Een masker dragen is wel verplicht!

Als u op onderstaande afbeelding klikt vindt u referentie-materiaal. Veel van deze kostuums kan u terugvinden in Avothea te Gent.

Uiteraard kunt u deze prachtige kledij, accessoires en Venetiaanse maskers vinden in Avothea. Daar zal u professioneel en persoonlijk gekleed worden naargelang de stijl die u wenst en het budget dat u kiest.

VIP

Als Hertog of Hertogin krijgt u de privilege om exclusief te dineren in het restaurant Maison Elza. Daar zal u een uitgebreid avondmaal krijgen, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht. Ook zal u per post een exclusieve uitnodiging ontvangen.

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar!

Na uw avondmaal kan u onmiddellijk het Venetiaans bal binnen, waar de historische dans zal beginnen.

U wordt verwacht om 18.00u in Maison Elza. Zo heeft u ruim voldoende tijd om te genieten van het heerlijk menu.

Maison Elza is op korte wandelafstand van de Oude Vismijn. De locatie van Maison Elza vindt u op de kaart hieronder. Parking vindt u hier:

Meester Patissier - Taartenwedstrijd

Dit jaar organiseren wij een heuse taartenwedstrijd. Wij dagen u uit om de mooiste en heerlijkste taart (of ander dessert) te bakken. Zo kunt u uw bakkunsten bewijzen en maakt u kans op een mysterieuze prijs.

Meester patissiers krijgen gratis toegang tot het Venetiaans bal!*

Als u op onderstaande afbeelding klikt vindt u referentie-materiaal.

*U bakt een taart/dessert voor het event en brengt deze mee naar het bal. Indien u wilt deelnemen aan deze wedstrijd en gratis toegang wilt, moet u een ticket "meester patissier" bestellen. Een deelnemende taart/dessert moet zelfgebakken zijn. Gekochte taarten/desserts zullen niet aanvaard worden en toegang tot het bal wordt u ontzegd. De taart/dessert moet voor minsten vijf personen zijn. Enkel personen die een ticket Meester Patissier (incl. gebakken taart/dessert per ticket) heeft mag gratis binnen.

Er is een maximum van 30 Meester Patissier!

Tickets

Om tickets te reserveren, bezoek onze speciale website: https://www.venetiaans-bal.be/tickets

Welkom Bij AvotheA

Avothea is reeds 20 jaar dé speciaalzaak voor de verkoop en verhuur van verkleedkledij, feestartikelen, schmink, pruiken en attributen. Met onze prachtige historische kostuums, persoonlijke begeleiding en jarenlange expertise laten we onze klanten schitteren op elk feest.
Lees over onze komende Venetiaanse Bal